Mrt

Bu cephede alınan galibiyet dünya ülkelerini güç dengelerini değiştirmiş ve yüce Türk Milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kere daha gözler önüne sermiştir. Çanakkale Cephesi'nin Anadolu halkına verdiği azim, umut ve kararlılık Kurtuluş Savaşı'nın meşalesini de ateşlemiştir.

Mrt

2/ C sınıfının hazırlamış olduğu  12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Mrt

Merkezefendşi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirlen Akıl ve Zeka oyunları turnuvasına katıldık

Mrt

Denizli İl Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen satranç turnuvasına katıldık.

Şbt

2/C sınıfımızın Sıfır Atık ile ilgili yaptığı çalışma.

Şbt

Şubat ayı dilimizin zenginlikleri projesi ( Deyimler ve Atasözleri )

Şbt

İnsanın hedefini gerçekleştirip başarıya ulaşmasında bir çok faktör var. En önemlisi, olmazsa olmazı Otokontrol (özdenetim, disiplin) dir.

Şbt

Sorumluluk kısaca, başkalarının hakkına saygı göstermek ve kendi davranışlarının sonuçlarına sahip çıkmaktır. Sorumluluk, erken çocukluk dönemlerinden başlayarak çocuğun yaşına, cinsiyetine ve gelişim düzeyine uygun olarak görevlerini yerine getirmesidir.

Şbt

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında şubat ayında okulumuzda yapılan etkinliklerden bazıları.

Ock

Öğrencilerimiz ve velilerimizle gerçekleştirdiğimiz ara tatil futbol etlinliğine katılan tüm velilerimize öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 2/C sınıfının yaptığı Sıfır Atık Çalışması

Ock

OKulumuzun  1. dönemiini bitirmek üzereyken okulumuzda söyleşi düzenleyen Denizlili Yazar Mehmet AKDAĞOĞLU'na teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginliği Projesi:  Ocak ayının konusu olan Dede Korkut ile ilgili çalışmalar yapıldı

Ock

Yerli Malı Haftası her yılın 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır. Amaç, tüketimin artırılması ve tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin sağlanmasıdır. Ayrıca insanların parasını, eşyasını ve zamanını tutumlu kullanması hedeflenir.