Ock

Dilimizin Zenginliği Projesi:  Ocak ayının konusu olan Dede Korkut ile ilgili çalışmalar yapıldı

Ock

Yerli Malı Haftası her yılın 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır. Amaç, tüketimin artırılması ve tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin sağlanmasıdır. Ayrıca insanların parasını, eşyasını ve zamanını tutumlu kullanması hedeflenir.

Ara

Sevgi içten gelen bir duygudur, öğretilmez, saygı bir davranış biçimidir, eğitimsiz olmaz Bu eğitim de ailede başlar

Ara

İnsan hakları; tüm insanların hiçbir ayrım gözetmeksizin yalnızca insan oluşlarından dolayı eşit, özgür ve onurlu yaşama hakkına sahip olmasıdır. Herkes, cinsiyet, ırk, renk,din, dil, yaş, tabiiyet, düşünce farkı, ulusal veya toplumsal köken, zenginlik gibi fark olmaksızın kanun karşısında eşittir.

Ara

Akran zorbalığı, akran grubu içinde fiziksel, duygusal ya da sosyal biçimde zarar veren, tekrar tekrar yaşanan saldırgan davranış biçimi olarak tanımlanmaktadır. Okul ortamlarında sıkça karşılaşılan bir durumdur. Akran zorbalığını önlemek için farkındalık yaratmak, empati geliştirmek ve güvende hissettirmek önemlidir.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını aldığı gün öğretmenler günü olarak ilan edilmiş ve Türkiye'de yer yıl bu tarih yeni nesilleri yetiştiren bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimizin öneminin ön plana alınarak kutlandığı gün olarak bilinmektedir.

Psikolojik Sağlamlık

Kas

Çocuk Hakları Günü, her yıl 20 Kasım tarihinde kutlanmaktadır. Çocuk hakları, tüm dünyadaki çocukların sahip olduğu evrensel haklardır ve bu hakların korunması oldukça önemlidir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 85. yıldönümu

Kas

ŞEFKATli VE MERHAMETLİ İNSAN….

Yardım severdir.

Aceleci olmaktan

UZAK DURUR…

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

100. YIL RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında okulumuz pano çalışmaları.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ekm

Rehberliğin en önemli işlevi bireyin kendisi ve çevresi hakkında edindiği bilgileri özümsemesine; doğru, sağlıklı tercihler yapabilen kişiler olmasına yardımcı olmaktır.